Från Liten Till Stor!

Sitter nu och slappar lite i soffan med mina två Älsklingar. Niklas tittar på fotboll som vanligt och Lillan ligger brevid mig och sover. Har just tömt kameran på en massa bilder tror där va 200-300st. Gissa vem de va på??

Här kommer lite:




Här är hon bara 8-9 veckor!



Första gången vid sjön! Liten hon är...




Mina två älsklingar! Sååå vacker bild!



På hundbadet i Yngsjö. Ville inte bada så fick svalka sig med lite vattenmelon..



Här börjar hon bli stooor!




Min flicka!



Sötare än sötast.



Står i soffan och tittar ut på alla fåglar..



Att köpa henne var de bästa vi gjort. Hon förgyller varje sekund.
Glömmer aldrig när jag såg annonsen. Hade förståss tjatat på niklas innan att jag ville ha en liten hund. Jag gav mig fan på att jag skulle ha en. Så när jag fått ett kanske från honom så började jag leta..

Niklas hade spelat match och sekunderna innan han steg in i lägenheten uppdaterade jag blocket hemsida...Där va den..annonsen på alice och hennes 10 syskon. Mamma roxie som är jaktlabbe och pappa raven som är brukslabbe. Allt föll sig sååå perfekt eftersom niklas ville ha jaktlabbe och jag ville ha vanlig, så där hade vi vår perfekta hund. Gissa om jag va glad... Tror ja ringde 4 gånger innan jag fick svar. Sen for vi dit samma dag och tingade vår lilla tös. Lyckligaste dagen i mitt liv.

Som jag älskar denna hund!

Duktig flicka!

Har inte velat lämna Alice ensam nu sen sist. Man är lite rädd att komma hem och se henne dålig igen. Men idag var hon tvungen att vara ensam. Så jag begav mig och va borta i 1.5 timme och när jag kom hem låg lillsnuttan i sin säng och sov. Så duktig!

Efter förra helgens incident har man verkligen tagit vara på de lilla livet. Hon har fått så mycke kärlek och motion. I tisdags följde hon med sofie och vilja upp till Fjälkingebacke då jag va på ansiktsbehandling. Fick ett sms att hon hade varit så lydig och duktig. Skönt tänkte jag, då kommer dom snart. Sen ringer telefonen... Sofie- Ehhhhhh alice rymde... In i kohagen och badade i bajs.. Sofie bara skrattade. Hon och Vilja va sååå lyckliga. Så nu kommer ja hem men din bajshund och hon behöver verkligen ett bad.
De hade hon rätt i, alice kom hem överlycklig men nerdrängt i skit. Så de va bara att lyfta in henne i badkaret... 
Och De älskar hon. Vatten är nästan lika bra som mat.. Så hon stod fint medans jag tvättade henne.
Kan man få en bättre hund???

Alice är våran lilla ögonsten.



Djursjukhuset!

Idag har de inte varit en bra dag...

Den började bra med sovmorgon och lek i parken, sen gick de bara utför.
Alice fick va hemma en timme ensam, jag gick upp på stan. När niklas kom hem så var lillstumpan jättekonstig. Hon va avvaktande och öronen va bakåt. Hon hade ont..men var`? Vi tryckte och kollade igenom henne men då sa hon inget, de va när hon rörde sig själv som de kom ett skrik. Hon blev slö och man såg osäkerheten i ögonen. Min Vän Sofie kom upp och såg att det inte stod rätt till. Så de blev att vi fick åka till djursjukhuset i hässleholm. Där insåg vi att de va magen som spökade.. Hon rönkades och sen fick hon en spruta som gjorde att hon kräktes(stackare). Vetrenären ville behålla henne under natten då hon ska få kol och dropp ifall hon har fått i sig något giftigt. Så jag och älsklingen fick åka hem utan vår lilla tös..
De är en sånn smärta att se henne ha så ont och sen inte veta vad man ska göra.. Hoppas hon har de bra nu, Jag saknar henne så enormt! Vi får nog hämta henne i morgon om allt är i sin ordning. HOPPAS!

Sofie var med som stöd hela tiden, TACK!

LOVE MY DOG!

Lycklig!

Ligger nu i soffan efter en god middag.. Bakad potatis med kassler-röra... MUUUMS!
Och som vanligt efter maten så får Alice slicka tallriken, så hon sitter ju och "tittar fint" också kallat tigga :) Det har tom börjat komma små droppar längst läpparna....DRÄGEL! Lillan börjar bli stor.
Ack så lycklig jag är att vi har henne.

Ikväll blir det enbart mys med mina älsklingar.. Ett liv utan dom vill jag inte leva!





Min kärlek i sin matchtröja!

RSS 2.0