Helgen!

Var några dagar sen jag skrev sist. Har nog bara inte känt för de...
Men nu är jag på g igen :).

Fredagen spenderade vi i yngsjö hos lilla mormor. Hon har besök av sina tyska vänner så vi passade på att åka dit. Tog med oss lite thai mat. Tyvärr var mina vårrullar heeeeelt brända. So Never kosan igen!

Lördag jobbade jag och alice. Sen sov hon hemma hos niklas föräldrar eftersom vi skulle ut och dansa ;). Jag va först på inflyttningsfest hos chefen, mycket trevligt. Sen stack vi till t-baren, mycke lite trevligt! Bara massa smååglin. Jag som e 20 kände mig  so old. Så de blev sängen väldigt tidigt.

Söndag morgon ringer de i porttelefonen kl 9. Gissa vem som kom hem?
Nääää inte nille;), men han fick gå ner och hämta vår lilla TÖS. Hon va heeelt slut efter natten med de stora vovvarna. Så hon hoppade bara upp i sängen å kröp ner mellan mig och niklas. Sååå mysigt. Där låg vi och sov till klockan blev tre. Sååååå skönt.
Nu ligger vi alla tre utslagna hjältar i soffan. Alice sover, niklas tittar på tv å jag har vår nya dator i knäet. Sååå skönt med en ny dator, Slippa tröga knappar å lös skärm. Nästa stora köp blir en tv! Den är nog på sista versen den me.

Ha en skön kväll, för de ska ja ha!

Trotsåldern!

Alice har kommit in i den nu!
På morgonen när vi ska gå till jobbet(Alice följer alltså med mig å jobbar), då går hon 20m sen sätter hon sig ner och vägrar att gå. De va helt okej i början, då tog man bara upp henne i famnen, men nu väger hon sådär 10kg. Lite föööör tung och för stor för att bäras! Men hon trivs såååå i min famn, hon ligger bara å njuter. Helt avslappnad! Men sen när ja burit henne 100m sen går hon jättefint. De e bara en prencip sak från hennes sida verkar de som.
Väl framme på jobbet så springer hon av lycka in till fikarummet, hon älskar "sitt rum". Där ligger hon på sitt täcke och sover. Hur duktig som helst. Å när jag slutar å vi ska gå hem så är de samma sak igen, -JAG TÄNKER INTE GÅ OM DU NU TROR DE. BÄÄÄÄÄÄR MIG MATTE!  Hon  till och med hoppar upp på benen för att ja ska bära henne. Vad ska man göra??
Hon är ju världens sötaste lilla tjej. Kan inte sluta titta på henne. Just nu ligger hon och sover på mattan här hemma.
I LOVE HER!

Nu vidare...
Fick mitt löshår härom dagen. Såååå fint. Kommer dock bara använda de vid speciella tillfällen. Ser ju lite roligt ut att ha halv långt ena dagen å jättelångt andra.
Har shoppat en del sista dagarna, 2 kavajer, en lång och en kort. Nya lackleggings, palljettjacka (meee Like) och lite snygga strumpor att ha i mina platåskor :).
Shoppoholic here i am!
Tur jag har min klädkammare, hur skulle jag anners få plats??

Nej nu ska jag laga mat till min underbara sambo. Han är som vanligt och tränar fotboll så maten ska va klar till han kommer hem. Lucky man..



Alice med sin halv ätna sko,  Hon älskar att visa upp de.


Pappa!

De är en sånn deppdag nu igen! Tankarna ägnas till min älskade pappa som inte lever i vår värld längre, men han är med mig vart jag än går. I mina tankar finns han alltid nära. Det har snart gått 2 år, 2 år av stoooor saknad och sorg. Kommer ihåg sista dagen som det var igår..skriket, lugnet och tårarna. Fattar nog inte de än!

Pappa dog i cancer.
Det tog bara 12 veckor från det vi fick veta de tills han tog sitt sista andetag. Men de var 12 underbara veckor med pappa. Han förändrades så av sjukdomen, han blev lugn på något sätt. Å Han kämpade, för våran skull. Önska bara att den tiden inte gick så fort.

Tänker på dig pappa!


Hyllning till min pappa!








Söndag!

Ja, idag är de söndag! Sambon har åkt till sina föräldrar med lilltösen. Han skulle fixa med vår bil! Så jag och kisen sitter och planerar dagen! Är ju hennes sista dag här i detta hus. Dock inte sista gången hon är i min famn.
Mina planer är att baka! Kanelbullar och frukostbullar, men först måste jag gå och handla. MAXI here i come!

Dagens shopping: Löshår!
Är så fruktansvärt trött på mitt egna hår, de är sådär halv långt. Så nu tänker ja inte vänta på att de ska sätta igång å växa. Hoppas jag får håret om några dagar. Återkommer med resultat!


// L8

Mina töser!




Alice och Elsa!

Elsa





Denna lilla tös som bott hos oss i 1år nu ska flytta i morgon! Inte så långt dock. Kommer kunna träffa henne när jag vill eftersom hon flyttar till den som hittade henne, Tove! Min chef. Så hoppas hon sköter sig vid flytten imorgon.

Min lilla tjej!


Välkommen!

Nu har jag gjort som alla andra i detta land..
Skapat en egen blogg!

Här kommer ni att kunna läsa om mitt liv som "fotbolls-sambo" , hundägare och butiksbiträde. >Jag kommer att skriva om allt som händer i mitt lilla liv!


Så hoppas ni kommer att trivas!

RSS 2.0